May 18, 2010

Farrihin's 2nd Birthday Giveaway

Jalan2 cari giveaway jumpa giveaway ni.
Senang sangat cara nak join.
meh join meh..


Farrihin's 2nd Birthday Giveaway
di buat oleh
Afidah Arif
giveaway ni tutup 31 May 2010

for more info , klik aje pada banner atau HERE

iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY

Berjalan-jalan jumpa giveaway mudah ni.
Jom join jom..
Ada 2 kategori tapi saya masuk kategori 2.


Giveaway ni di buat oleh
chugie
closing date 22 may 2010 ini

untuk lebih details,
click HERE

May 16, 2010

“Sofia & Emak Birthday's Giveaway”




“Sofia & Emak Birthday's Giveaway”
by
emak sofia

syarat2nya..

--> sudah.

2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk “Sofia & Emak Birthday's Giveaway
--> nilah entrynya.

3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
-->orait.

4. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ni untuk Emak Sofia datang wat kunjungan ye. Kalau tinggal kat chatbox atau entry lain, Emak Sofia tak akan terima tau…
-->orait.

closing 20 may 2010


details pasal contest boleh
click HERE

May 11, 2010

MY WISH GIVEAWAY-503020

Berjalan-jalan cari pasal jumpa ini.
Giveaway mudah.
Nama giveaway ni..
MY WISH GIVEAWAY::503020
oleh
yantzyeem
end of 30/may/2010
dan
sponsored by
SINAR PRINTING



syarat2 WAJIB standard kena buat ialah::
:: Jadik Followers aku lor...http://narizan.blogspot.com -dah
:: Wajib tepek Badge MY WISH GIVEAWAY::503020 dan badge sponsor iaitu SINAR PRINTING di side bar blog korang -dah
:: Wajib masuk kan blog nie dlm bloglist korang...-dah
:: dah wat entry...letakkan kan link entry korang dan tinggalkan komen di entry ini...nnti senang aku nak terjah...-dah

dan last..
wishlist saya

blaus labuh lengan panjang bernilai RM50
@
sling bag kain bernilai RM30
@
novel melayu bernilai RM20

May 10, 2010

sararisa-craft giveaway kembali!!!

Jalan2 di blog sararisa tadi.
Rupanya dia ada buat giveaway.
Apa lagi sepantas kilat ku joinkan diri.
haha~

http://2.bp.blogspot.com/_kO7irV6c9e0/S-dthifeU5I/AAAAAAAAEUw/gl1JM2JrDfo/s1600/Picture+007.jpg

antara syarat2 nya ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower ->udah~
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft -> udah~
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja. -> check~
~ tarikh tutup contest ini ialah 18 MAY 2010 pada pukul 8mlm -> sempat sgt~

May 8, 2010

REDCOMEL GIVEAWAY

Tadi jalan2 di MALAYSIA Giveaway, jumpa 1 contest mudah ni.
Kak RedComel buat giveaway sempena dengan birthday Ghaus.
Hadiahnya best sesangat.. :D
ada empat hadiah dalam give away ni

1. pearl bracelet( original pearl)
2. 1 box milk mask ( 4 pcs)
3. 1 bottle of cheery blossom mist
4. bag organizer( cantikkan? :D ini contoh bag organizer yang telah di isi barang2.. )

Jemput teman-teman join give away ni ye..
Apa yang perlu teman-teman buat ialah

1. Jemput jadi follower blog ini ( jika belum) -> sudah
2. Just cerita pasal giveaway ni pada blog masing-masing -> sudah
3. Jangan lupa letak website link ini di blog anda ye.. -> sudah di banner dan juga di bawah ni.

http://www.redcomelmall.com/~ beauty & wellness shop
http://redcomel.blogspot.com/~ the blog of the Comotz

dan jangan lupa tinggalkan komen di post contest supaya senang nak buat cabutan ya. -> orait
Dan jika ada akaun facebook, jemput ke pages REDCOMELMALL, click the like button dan
minta tolong invite kawan-kawan. -> x jumpa la page facebook ni.

Jika anda ada akaun Facebook, dan telah menginvite semua teman2 ke pages REDCOMELMALL, sila tinggalkan komen di wall REDCOMELMALL, supaya senang cabutan nama dibuat. -> x jumpa

Jika anda membuat post di blog dan juga telah menginvite semua teman2 di facebook, ini telah melayakkan anda mempunyai 2 nama untuk give away ini. -> satupun jadilah

Oh senang sahaja untuk menyertainya.. :) ( dah macam bunyi peraduan gores dan menang je.. haha)-> senang2

berlangsung selama 2 minggu.. so ENJOYZ! :D
Due on 11/5/2010 -> sempat

settle~