Nov 17, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

Siapa pernah pergi Paris? Angkat ibu jari tunjuk tanda 'baguss'.Ku pun ada jugalah angan-angan nak pergi Paris tapi dah 25 tahun hidup pun nak pergi overseapun tak kesampaian.Paling-palingpun Singapore sahaja. Apaalah sangat. Dah la pergi naik bas. hoho..
Langsung tak feeling you.

Pernah tak dapat hadiah daripada Paris? Pernah? Alaa..bestnya. Saya tak pernahpun.Sob..sob..
Bila di tag oleh Syuhada untuk join GA from Paris ini terus rasa macam nak lompat katak. Itu belum menang lagi.Kalau memang lagilah lompat galah agaknya.


GA from Paris ini dianjurkan oleh Nadia & Farah ....
Diorang ini bergabung tenaga untuk buat Giveaway menarik ni. Farah yang tengah dok di Paris akan beli barang baik punya dan post kepada Nadia untuk dijadikan hadiah. Woohoo..teruja tak? Tentulah teruja!

Tadi masa uyar blog diorang komen dah 354. Mesti paling-paling pun 300 orang dah join. Wuhuu..ada chance ke saya nak menang ni?Pepun tahniah to you all berdua sebab berjaya attract begitu ramai penyertaan. Tabik spring toink toink lah.


'Eiffel Tower Giveaway'


Korang nak join juga ke? ok klik sahaja SINI...

Saya nak tag sape eh?

  1. saya_aRief
  2. neon
  3. nina


Tarikh Tutup pada 20.11.2010, 12.00 PM....

2 comments:

saya_arief said...

hoho..
tengok dulu ea..
kalau ade kesempatan mase, saye join.
:D

noorafzan said...

yer..takpe..
tapi hadiah dari paris tu...
rugi tak join kot.

Post a Comment