Apr 13, 2010

cabutan bertuah versi tak ada perasaan


KuPunyaHidup aka Tak ada perasaan telah mengumumkan utk mengadakan cabutan bertuah.
sesapa yang berminat buleh daftarkan diri
dengan cara:
  1. korang juz sebarkan ttg cabutan bertuah ni kat post korang. xyah pjg2. juz tempek kan banner tu kt post dan side bar dan linkkan ke alamat blog dia okeh tu jer. -> dah
  2. lepas da postkan, tinggalkan link anda kat blog dia. sng nnt dia nak terjah. -> dah
cabutan bertuah ni akan berakhir pada 2 Mei 2010
pemenang bertuah tempat petama, kedua, ketiga dan keempat akan dipilih
kita tengok siapa yang kenaa.............

Kalau berminat, klik banner k..=)

1 comment:

Syuzana said...

aii..singgah tgk peserta cabutan bertuah x de perasaan..good luck!!

Post a Comment