Apr 4, 2010

✿CONTEST LELAKI MISTERI?????✿



jom beramai-ramai join CONTEST LELAKI MISTERI?????


1. Kenal lelaki kat gambar diatas ini?setelah digodek namanya E_QroMi hubungan sebagai follower sejati dan mungkin saudara awak

2. Buat N3 tentang CONTEST LELAKI MISTERI dan link ke N3 ini..
Letak banner jugak yer (banner sahaja) -->sudah

3.Jadik Follower Naufal N Nureen (blog ni la...) ~ sudah

4.Letak banner di sidebar ~ sudah

5.Add dalam bloglist anda ~sudah

6. Tinggalkan jejak (link N3) di ruangan komen (shoutbox tak diambil kira) ~sudah

♥TARIKH TUTUP: 15-APRIL-2010 ♥ ~sempat

Nak join jugak ke?
Klik BANNER atas nun..

2 comments:

siti nurkhijah said...

sory lambat skit terjah...
semua ok..good luck

noor afzan said...

hehe..thanks..=)

Post a Comment