Apr 6, 2010

Mama Damia's Giveaway

Tadi dapat jemputan khas daripada Mama Damia aka kak Ayu Idris yang berhajat nak buat giveaway untuk auntie/uncle/kakak/abang yang datang berkunjung kat blog beliau...

Tajuk giveawaynya seperti di banner ni lah..

Inilah saya,baby Damia...comel tak??

Macam biasa ada syarat2 la kan perlu dipenuhi. So check it out.

1. Jadi follower blog Mama ni
-> dah

2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk Mama Damia's Giveaway
->dah

3. Tepek gambar Damia yang tomei tu kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
-> dah jugak

4. Tinggalkan link entry auntie/uncle/kakak/abang kat bahagian comment entry ni. Kalau tinggal kat chatbox atau entry lain, Mama tak akan terima
-> check kotak komen ye damia

Senang aje kan?? Tarikh tutup giveaway ni ialah pada

22 APRIL 2010
jam 3.00 ptG
-> lambat lagi ni sempat..=)

Apa hadiahnya?? Mama kata akan buat 3 cabutan untuk 3 pemenang bertuah....

Hadiahnya simple aje, tapi Mama kata sweet jugakla....Sling bag cum make up purse untuk 3 orang pemenang.Harapnya pemenang-pemenang nanti sudi terima ye!
-> harap2 menang ekeke~

2 comments:

AYU IDRIS said...

Salam dik...ok,pass!gud luck to u ye!

noor afzan said...

thanks yerp..=)

Post a Comment